Se bat albusurile de ou pana se intaresc.
In alt vas se pun galbenusurile care se bat bine, se amesteca cu maioneza si cu 2 lingurite apa.
Se toarna galbenusurile peste albusuri si se amesteca usor.
Se topeste margarina si se toarna peste oua.
Se pune amestecul la microunde 7 minute, la putere maxima.
Se pune branza rasa peste oua si se mai lasa la microunde intre 30 de secunde si un minut.
Se presara maslinele si se indoaie omleta in doua.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii