Salata verde se spala si se taie fasii.
Se incepe cu prepararea salatei.
Salata verde se spala si se taie fasii.
Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.
Castravetele se curata de coaja, se spala si se taie rondele.
Crenguta de marar se spala si se taie marunt.
Toate ingredientele se pun intr-un castron. Se adauga sarea, otetul, uleiul si apa si se amesteca.
Omleta:
Intr-un castron se bat ouale, apoi se rade branza si se adauga mararul spalat si taiat marunt. Se amesteca totul, dupa care se pun in tigaia unsa cu ulei si se tin la foc mediu, amestecand continuu cu o spatula de lemn.
Omleta se serveste calda alaturi de salata.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii