Intr-o tigaie antiaderenta se incing o lingura ulei de masline si o bucatica de unt. In acest amestec se calesc legumele, adaugandu-le pe rand: ardeiul, mazarea si ceapa. Intre fiecare se lasa cam 2 - 3 minute, doar cat sa se inmoaie putin.
Ouale se bat cu sare si piper, se adauga smantana si se omogenizeaza, dupa care se toarna in tigaie, peste legume. Daca este nevoie, se reorganizeaza putin legumele, sa nu ramana spatii prea mari intre ele. Deasupra se aseaza si feliile de carnat afumat si telemeaua cubulete. Se lasa sa se coaca sub capac pana se coaguleaza ouale, fara sa se intareasca insa prea tare. Dureaza maxim 10 minute. Se presara deasupra patrunjel verde tocat.
Se serveste fierbinte si merge numai bine cu o salata de rosii gustoasa alaturi, devenind astfel un pranz perfect. Sau mic dejun. Noi nu ne-am hotarat, asa ca am impartit-o: un sfert mic dejun, iar restul pranz. Fair enough :)
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii