Se bat ouale cu 2 linguri de apa, sare, piper dupa gust. Separat se curata, spala, sterge de apa si se taie rondele de 0,5 cm legumele, se calesc in ulei si se scot separat pe farfurii. Apoi se unge o tigaie inalta cu putin unt si se pune un strat de ou si se baga in cuptorul incins sa se coaguleze oul, se scoate si se aseaza un strat de vinete apoi ou iarasi la cuptor, dovlecei, iarasi ou si deasupra ceapa cruda, rosiile rondele crude si ardei gras se mai tine la cuptor 5 minute si cand s-a inmuiat putin ceapa si ardeiul gras se scoate si se adauga patrunjel.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii