Intr-o tigaie de teflon se pune uleiul si se aseaza pe foc,se adauga ceapa taiata julien si cartoful dat pe razatoarea mica,se lasa sa se innmoaie 3-4 minute,apoi se adauga ciupercile taiate felii si ardeiul gras taiat julien, se lasa sa se faca pe foc pana scade zeama de la ciuperci.Intre timp se bat ouale intr-un castron mai mare cu cele 4 linguri de lapte si 1 lingura braza de capra, data pe razatoare mica,se potriveste de sare si piper.Apoi se pun in castron peste oua legumele,se amesteca usor si toata compozitia se pune inapoi in tigaie,se acopera cu un capac si se lasa 4 minute,se intoarce omleta ca pe clatita,se mai lasa inca 4 minute.Se serveste la micul dejun cu rosii si felii de pastrama.Eu am adaugat pastrama de capra.Pofta buna.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii