O mâncare simplã pe care o putem servi la orice masã din zi, chiar si în baghetã la servici, cu salatã verde si maionezã :)
1) Pune la cãlit în uleiul de mãsline, ceapa si usturoiul pânã devin moi, adaugã ficatul tãiat în bucãti mai mici si lasã la prãjit pânã î-si schimbã culoarea, puteti adãuga putin vin si acoperi pânã scade. Înainte de a lua de pe foc condimenteazã si adaugã pãtrunjelul tocat; amestecã bine.
2) Separat într-un bol bate bine ouãle cu cele 2 linguri de lapte ; condimenteazã dupã plac si adaugã chives tocat.
Într-o tigaie antiaderentã topeste crema culinarã sau untul si toarnã ouãle.
Prãjeste-o ca pe o turtã, si când e gata transfer-o pe o farfurie de servit.
Deasupra pune ficatul si ruleazã ( eu am lãsat asa ).
Serveste cu salatã verde.
Poftã bunã!
www.cozinhaderamona.blogspot.com
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii