Ochiuri Surpriza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Ochiuri Surpriza

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 gr de parizer/ sunca
  • 1 ceapa potrivita
  • ½ - 1 rosie
  • sare, piper
  • ulei
  • paine

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt se adauga in tigaie se lasa sa se caleasca un pic dupa care se adauga parizerul/sunca taiat cubulete dupa vreo 2 minute se adauga si rosia, dupa ce sunt facute se scot si se pun pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de ulei.

Se iau doua felii de paine, li se scoate miezul si se vor pune in tigaie sa se prajeasca un pic pe ambele parti. Dupa ce sunt facute, mijlocul se va umple pe jumatate cu compozitia pregatita anterior si se va sparge un ou deasupra umpluturii. Acest ou nu va trebui sa depaseasca dimensiunile feliei de paine, iar galbenusul trebuie sa fie pozitionat in mijlocul feliei de paine ca in imaginile alaturate, se sareaza, pipereaza si se da la facut.

Se face rapid si este interesanta pregatirea chiar daca sunt niste simple oua ochiuri.

Pofta Buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise