Se pune apa la fiert fara sare. Ca albusul sa se pastreze compact si
sa se coalguleze egal in jurul galbenusului se adauga o lingra de otet
pentru un litru de apa. Cratita trebuie sa fie destul de mare
pentru ca ouale sa nu fiarba inghesuite si sa poata sa fie scoase
din apa. Cind apa clocoteste, se sparg ouale pe rind intr-o farfurioara
si li se da drumul in cratita cu grije.
Se acopera cratita, se face focul mic, astfel ca sa nu clocoteasca. Se tin
3 minute, pina ce albusul este coalgulat fara ca galbenusul sa fie rascopt.
Se scot cu grija, cu o lingura lata, gaurita, se aseaza pe farfuria cu care vor
fi servite si peste ele se toarna unt topit, fierbinte.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii