Se prepara un piure de spanac mai gros, se aseaza intr-un vas rezistent la foc, uns cu grasime si tapetat cu pesmet. Se sparg ouale, peste oua se presara cascaval ras sau telemea rasa. Odata cu cascavalul sau cu branza telemea, se pun si citeva bucatele de unt. Vasul se baga la cuptor, unde se tine 10 min, ca sa se coaguleze ouale. Se servesc fierbinti.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii