Se prepara un pireu de cartofi. Se asaza in strat uniform intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de sticla de Jena, bine uns cu unt si presarat cu pesmet. Peste pireu se presara cascaval sau brinza rasa. Se da la cuptor, se lasa sa se rumeneasca putin, se scoate la gura cuptorului si cu dosul lingurii unse cu unt se fac patru adincituri. In fiecare adincitura se sparge cite un ou, se presara cu putina sare si se dau la cuptor 2-3 minute sa se inchege albusul.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii