Mezelurile se curata de membrana, se taie felioare subtiri sau cuburi si se asaza in uleiul infierbintat, amestecind cu paleta pentru a se rumeni pe toata suprafata. Cind sint aproape rumenite, se rastoarna ouale sparte pe mezelurile prajite, lasând sa se continue prajirea. In timpul prajirii se misca vasul de citeva ori, intervenind cu o paleta sub oua si mezeluri pentru a nu se lipi de vas. Cind sint gata rumenite, se scot din vasul de prajire cu paleta si se servesc cite doua ochiuri la portie.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii