1. Curatati ciupercile, le spalati in mai multe ape, apoi le taiati feliute. Caliti ciupercile in putin ulei incins sau in unt.
2. Dupa ce a scazut aproape toate zeama, adaugati ceapa si usturoiul, taiate rondele. mai lasati pe foc, cel putin 5 minute.
3. Condimentati cu sare si piper dupa gust si spargeti deasupra, cele 4 oua.
4. Printre ochiuri, asezati cateva feliute de rosii si presarati cu verdeata din belsug. Opriti focul dupa 3 minute, si serviti-le calde.
Nota: Se poate adauga si 200-300g kaizer, taiat cuburi mici.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii