Se sfarma biscuiti si separat se face sirop din apa, zahar,es de rom, unt si cacao care se pune pe foc.Pe urma se adauga biscuiti.
Se amesteca. Apoi se intinde compozitia pe un ceolofan uns cu unt si pe urma se intinde crema peste ccompozitie. Eu am adaugat si nuca in compozitie.
Crema:
untul se freaca cu nuca de cocos si zaharul pudra.
Se pune bananele in mijloc si se ruleaza. Se pune la frigider vreo 2 ore apoi se taie felii si se presara cu nuca de cocos.
Pofta buna!
Pentru mai multe retete, vizitati blogul meu: wwww.bunataticulinare.wordpress.com
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii