Prajitura cu morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu morcovi

Ingrediente

  • O prajitura minunata ca textura, moale si pufoasa iar culoarea este atragatoare
  • 2 oua
  • 4 lg zahar tos
  • 3 lg zahar pudra vanilat
  • 60 gr unt pe care il vom topi
  • 3 lg ulei
  • 200 gr morcovi rasi prin razatoarea mica
  • 1 plic pf de copt
  • 160 gr faina
  • 1/2 lgt scortisoara
  • 2 maini de stafide hidratate in vanilie si rom
  • se poate folosi ghimbir proaspat sau macinat merge de minune in conbinatie cu morcovii

Mod de preparare

Ouale se bat cu un praf de sare dupa care se mixeaza treptat cu zaharul. Adaugam untul topit si racit apoi uleiul, morcovii si stafidele pe rand. Faina se amesteca cu praful de copt si scortisoara. Se pune faina in reprize si se mixeaza la viteza cea mai mica pana se incorporeaza cu totul. Dam la cuptor la 180 de grade pt 30-40 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise