Se fierb ouale tari (7 minute) si se racesc.
Intre timp se face o maioneza din galbenus si uleiul adaugat picatura cu picatura. Se adauga smantana si sare dupa gust. Se acopera si se da la rece.
Se curata ouale. Se tine cate un ou pe verticala si se inteapa cu cutitul inclinat \'la ecuator\', in zig-zag. Se taie capacelele \'de la poli\' pentru ca jumatatile de ou sa fie stabile. Se desprind cu grija cele doua jumatati si se scoate galbenusul intr-un bol.
Galbenusurile fierte se freaca cu branza de vaci, boiaua dulce, capacelele de albus, salvia si se adauga sare. Se umplu jumatatile de oua cu amestecul rezultat.
Pe un platou se intinde maioneza si se aseaza jumatatile de oua - nuferii.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii