Se fierbe 1 kg de cartofi. Se curata de coaja si se dau prin masina de carne sa iasa o pasta. Se adauga sarea, 2 oua si faina cat cuprinde. Se face un aluat potrivit. Se imparte in doua si se fac bilute, care apoi le invartim pe masa cu mana. Va iesii un sul lung, insa le taiem ca sa iasa de marimea degetului mare de la mana si cam aceeasi grosime.
Punem apa la fiert, iar cand clocoteste punem 5-10 nudli. Ii lasam sa fiarba pina se ridica deasupra. Cand ii scoatem ii tavalim prin pesmet si zahar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii