NUCI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
NUCI

Ingrediente

  • Pentru aluat: 4 oua, o cana de zahar, o ceasca de unsoare, o lingurita bicarbonat stins, faina.
  • Pentru umplutura: 250 g margarina, o cana zahar praf, 1-2 lingurite cacao, 1 ou(la alegere), biscuiti/nuci macinati/e.

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu unsoarea. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile. Se adauga bicarbonatul si faina cat cuprinde. Se framanta pana se obtine un aluat potrivit dupa care se fac bilute de marimea unei monede care se coc in forma.

Se freaca margarina cu zaharul se adauga cacao, oul si biscuitii sau nucile si apoi se umplu formele obtinute.

In final nucile se dau prin zahar pudra.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise