Nuci prajite cu susan

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr miez de nuca,
  • 100 gr susan,
  • 4 lingri cu varf de zahar
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 1/2 pahar apa.

Mod de preparare

2 linguri de zaharul, apa si zaharul vanilat se fierb 10 minute si se pun deoparte. Intr-o tigaie de teflon se pun nucile si se amesteca in continu pana incep sa se rumeneasca se pune si susanul siropul si retstul de zahar tot timpul se misca tigaia. Cand se incheaga se rastoarna pe un fund de lemn ud si apui se pot taia diferite forme. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise