Coca se face foarte usor amestecand toate ingredientele de mai sus. Forma se incinge pe aragaz si in timpul asta formam bilutele. Bilele din coca se aseaza in forma si se preseaza. Eu am facut toate bilele ca atunci cand am forma pe aragaz sa o pot presa cam 30 de secunde pe fiecare parte pana iau forma de nuca. Cand s-au copt se rastoarna ceea ce a rezultat (pentru ca ele se lipesc intr-un cerc) si se indeparteaza marginile in plus.
Crema se face din budinca de ciocolata asa cum scrie pe ambalaj si atunci cand s-a inchegat bine adaugam untul si mai amestecam pana se topeste.
Eu am ales sa fac crema aceasta pentru ca umplu nucile cat crema e calduta, apoi le pun intr-un castron si le acopar cu un capac sa ramana moi.Nu-mi plac nucile tari...de aceea am cautat forma asta ca sa nu mai cumpar nuci tari de la magazin care sunt umplute cu o crema de unt si de aceea raman tari.
Dupa ce se umplu si lipesc jumatatile de ''nuci'' se pudreaza cu zahar pudra si se mananca cu multa pofta.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii