Intai tocam carnea fiarta, cuburi, nu prea mici, nici prea mari.
Separat batem ouale (sau oul, daca nu avem prea multa carne, sau daca oul e unul mare) cu putina sare. Adaugam apa, si apoi incorporam faina (cat cuprinde, sa ne iasa un fel de aluat care curge). Turnam compozitia peste carnea cuburi. Aluatul seamana cu cel de clatite; poate e ceva mai gros. Omogenizam.
Luam cu lingurita din compozitie si turnam in tigaia cu ulei incins. Rumenim pe ambele parti si scoatem snitelele acestea mini pe prosoape de hartie.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii