Preincalziti cuptorul la 180*C.Tapetati cu hartie de copt o tava patrata(25/25)sau rotunda dar adanca de minim 5 cm.Frecati untul cu zaharul, adaugati pe rand ouale si apoi galbenusul.Incorporati ciocolata topita, cafeaua si romul.Amestecati faina cu praful de copt, apoi cerneti deasupra compozitiei, adaugati sarea si amestecati delicat de jos in sus rotind vasul.Frecati branza de vaci cu zaharul,adaugati galbenusul si amidonul. Adaugati coaja de portocala si esenta. Turnati compozitia de ciocolata in tava, nivelati uniform si deasupra repartizati crema de branza. Luati o furculita si neteziti crema in zigzag. Dati la cuptor circa 20-25 minute. Negresele sunt coapte daca scobitoarea infipta in centru, iese cu firimituri lipicioase.Pofta buna!!!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii