Se incalzeste cuptorul in prealabil la 180°C. Se
unge putin o tava de copt din metal, patrata, cu
latura de 20 cm. Pe o foaie de hârtie cerata, se
amesteca faina, pudra de cacao, praful de copt si
sarea.
Într-un castron, se bat bine cu un mixer electric
zaharul brun, untul de arahlde, uleiul si oul, cu un
mixer. Se adauga vanilia. La viteza mica, se adauga
amestecul cu faina, Se incorporeaza nucile,
mensoarele Si Ciocolata.
Se coc 25-30 de minute, sau pâna când o
scobitoare introdusa in centru iese curata, dar cu
unele finmitun prinse de ea. Se raceste În tava pe
un gratar, Înainte de a fi taiata În 8 bucati.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii