Amestecam faina, zahar, nuca, bicarbonatul, cacaoa si sarea.Peste amestecul rezultat turnam apa, uleiul, esente dupa gust si gemul . Incorporam ciocolata topita la bain marie cu 2 linguri de apa si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.
Turnam compozitia in vasul de gatit uns cu ulei si setam programul pentru 45 de minute BAKE pentru coacere.
Asteptam sa se raceasca , aranjam glazura, o portionam dupa preferinta si presaram nuca dupa gust.
Ciocolata se rupe in bucati , se amesteca cu cafeaua si se topeste la bain marie .Se foloseste dupa ce s-a racit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii