Negresa de post - gustoasa si f economica

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita amoniac stins in otet
  • 2 cani faina
  • 2-3 linguri gem, nuca, stafide
  • mirodenii (rom, zahar vanilinat, coaja de portocala)

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele in ordine aleatorie (inclusiv cu gemul). Daca nu se doreste incorporarea acestuia in prajitura se poate pune deasupra dupa coacere si se presara nuca macinata. Se toarna in tava unsa si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit in cuptorul preincalzit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise