Reteta de negresa de post cu gem si nuci. Negresa de post cu gem si nuci reteta simpla. Negresa de post. Dulciuri de post.
Reteta de negresa de post cu gem si nuci o am de foarte multi ani. Este cea mai simpla si gustoasa din cate am incercat, iar rezultatul este grozav.
Este o prajitura economica, aromata, umeda, cu o crusta crocanta de nuci si zahar pudra.
Negresa de post cu gem si nuci se prepara foarte simplu. Aveti nevoie doar de un bol si o spatula.
Asadar, puneti in bol faina, zaharul, cacaua, sarea, nucile si praful de copt. Amestecati bine pentru omogenizare.
Adaugati gemul (eu am ales de caise), uleiul, apa minerala si mai amestecati cat sa se distribuie bine ingredientele.
Ungeti cu ulei si tapetati cu faina o tava de 22x30 cm, transferati aluatul si nivelati-l bine. Presarati nucile si cerneti deasupra zaharul pudra vanilat.
Coaceti negresa de post cu gem si nuci la 170 de grade C, cuptor praincalzit, pentru 35-40 de minute. Faceti testul cu scobitoarea.
Taiati negresa numai dupa ce s-a racit complet. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii