Incearca reteta noastra de negresa de post cu gem. Este o reteta simpla, economica, se face foarte usor si este delicioasa. Contine ingrediente simple precum apa minerala, gem, cacao si miez de nuca.
Se amesteca zaharul si sarea cu apa minerala pana cand acestea se dizolva.
Adaugam esenta de rom, coaja de lamaie rasa, coaja de portocala rasa, zaharul vanilat, uleiul si gemul. Omogenizam bine.
Dupa omogenizare adaugam cacaoa, faina si bicarbonatul stins cu putin otet sau zeama de lamaie. Obtinem un aluat ca de chec, mai gros, dar care sa curga.
Miezul de nuca se prajeste cateva minute in cuptor dupa care il tocam si il adaugam in compozitie.
Se toarna compozitia intr-o tava de 20x30 cm, acoperita cu hartie de copt.
Se da tava la cuptor timp de 35-45 minute la 180 grade C.
Dupa ce sa racit prajitura, o taiem in forma dorita si o decoram cu zahar pudra vanilat.
Incercati si reteta de chec de post cu banane si nuci, foi de post pentru prajituri sau cornulete fragede de post. Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii