Incearca reteta noastra de negresa de post cu gem. Este o reteta simpla, economica, se face foarte usor si este delicioasa. Contine ingrediente simple precum apa minerala, gem, cacao si miez de nuca.
Se amesteca zaharul si sarea cu apa minerala pana cand acestea se dizolva.
Adaugam esenta de rom, coaja de lamaie rasa, coaja de portocala rasa, zaharul vanilat, uleiul si gemul. Omogenizam bine.
Dupa omogenizare adaugam cacaoa, faina si bicarbonatul stins cu putin otet sau zeama de lamaie. Obtinem un aluat ca de chec, mai gros, dar care sa curga.
Miezul de nuca se prajeste cateva minute in cuptor dupa care il tocam si il adaugam in compozitie.
Se toarna compozitia intr-o tava de 20x30 cm, acoperita cu hartie de copt.
Se da tava la cuptor timp de 35-45 minute la 180 grade C.
Dupa ce sa racit prajitura, o taiem in forma dorita si o decoram cu zahar pudra vanilat.
Incercati si reteta de chec de post cu banane si nuci, foi de post pentru prajituri sau cornulete fragede de post. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii