Stafidele se pun in putina apa cu esenta de rom si praful de copt se stinge cu zeama de lamaie sau cu otet.
Se amesteca apoi faina cu toate ingredientele .
O tava se tapeteaza cu foaie de copt unsa cu putina margarina.
Aluatul il punem in tava si il dam la copt 30-40 minute in cuptorul dinainte incalzit.
Se verifica daca este coapta prajitura cu ajutorul scobitorii.
Se prepara glazura amestecand taote ingredientele pe foc.
Cand se scoate prajitura ca e gata , se taie felii si se rastoarna peste felii glazura fierbinte.
Deasupra se presara nuca de cocos.
Pofta mare !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii