Se freaca bine ouale cu zaharul. Cand zaharul s-a topit, incepem sa punem pe rand ulei, lapte si faina, repetand de 5,6 ori, pana terminam cantitatea, adaugam cacaoa si bicarbonatul. Pregatim o tava tapetata cu unt, turnam compozitia si adaugam stafidele si nuca sfaramata (cu o scobitoare mestecam in sensul acelor de ceas astfel incat stafidele si nucile sa intre in compozitie) si se introduce la cuptor. Dupa ce s-a facut, circa 40-50 min, (incercand cu un pai sa nu se mai lipeasca) scoatem tava si pregatim glazura astfel.: punem untul si bucatile de ciocolata intr-un ibric, pe foc, mestecand continuu pana se topesc, lasam 5 min sa se mai raceasca si turnam glazura peste compozitia scoasa de la cuptor si presaram abundent nuca data prin masina. Se taie dupa ce s-a racit. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii