Am amestecat cu mixerul toate ingredientele.
Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45 de min la foc mediu.
Din 3 linguri de apa, 3 linguri de zahar, 3 linguri de cacao si 3 linguri de margarina am fiert o glazura pe care am intins-o calda peste prajitura racorita.
Dupa ce s-a racit glazura am decorat cu cocos si cu decor colorat pentru prajituri.
http://www.bucatarianoastra.com/forum.htm
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii