Negresa cu gem acrisor de prune

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Negresa cu gem acrisor de prune

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 cani de zahar
  • 4 cani de faina
  • 1 cana ulei
  • 2 cani de lapte
  • sare
  • 6 linguri cacao
  • 2 linguri rase de bicarbonat de sodiu
  • 6 linguri de gem de prune
  • 100g ciocolata alba

Mod de preparare

Mixam ouale cu praful de sare si zaharul pana devine o crema albicioasa, treptat adaugam uleiul mixand in continuu, apoi punem si laptele in strat subtire. Compozitia va avea o consistenta lichida, iar peste aceasta adaugam gemul si omogenizam.

Amestecam faina cu bicarbonatul de sodiu si cacaua si le adaugam in compozitia lichida, amestecand usor cu mixerul pana la omogenizare. Ciocolata o rupem bucatele mici si o punem in umplutura. Turnam compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca. 50 minute sau facem testul cu scobitoarea.

Dupa ce o scoatem o lasam putin sa se raceasca si o pudram cu zahar pudra sau nuca de cocos.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise