Încălzim cuptorul la 180 grade. Punem hârtie de copt într-o tavă 15/25 cm. Fierbem niște apă într-o oală/cratiță, iar deasupra punem un castron cu unt, la topit. Când e topit untul, adăugăm ciocolata, amestecăm și lăsăm pe foc până când sunt toate topite. Într-un bol încăpător punem ouăle, le batem cu o furculiță, apoi punem zahărul, nucile și făina. Amestecăm totul cu o lingură de lemn sau o spatulă de silicon. Adăugăm ciocolata topită și amestecăm. Punem aluatul în tavă și coacem timp de 30-35 de minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii