Ingrediente
150 g unt, 200 g zahar, 4 oua, 30 ml cafea tare (espresso), 1/2 lingurita esenta de cafea, 150 g faina, 30 g amidon, 30 g praf de cacao neagra, 30 g nuca macinata, 1 lingurita ness, 1 lingurita praf de copt, 1 praf de sare, 2 linguri cipsuri de ciocolata
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 5 min
83 voturi
Mod de preparare
Setam aparatul slow cooker Crock Pot pe functia slow si timpul de gatire/coacere 2.30 ore (nu poate fi programat decat din 30 in 30 minute) si verificam prajitura dupa 1 ora si 45 minute. Eu am lasat-o 2 ore si 5 minute si a iesit perfecta! Blat moale, pufos si umed.
maria mihalache (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2015
succes!
Vicky's Recipes , 16 aprilie 2015
O negresa minunata si un alt vot pentru Cristina Toth!
Sara & Miki (Maestru bucatar) , 16 aprilie 2015
Succes!
LUBITA (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2015
Mmm da multe poti pregati la acest aparat! 9 voturi cu al meu!