Blatul:
Rupem ciocolata bucatele, o punem intr-un ibric cu laptele, cacaoa, pana se topeste ciocolata. Luam ibricul de pe foc, lasam sa se raceasca.
Untul il mixam spuma cu zaharul.
Punem amestecul de ciocolata rece peste unt, apoi ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare.
La final adaugam esenta de rom, praful de copt si faina treptat.
Crema:
Amestecam branza cu oul si zaharul.
Adaugam grisul si coaja rasa de portocala, amestecand bine de tot.
Tapetam cu hartie de copt o tava rotunda cu diamentrul de 26 cm (merge si o tava putin mai mare, ca iese blatul cam inalt).
Turnam compozitia de blat, apoi cu o lingura punem branza deasupra.
Cu o furculita amestecati putin cele doua compozitii, dar usor, eu le-am amestecat prea mult :D
Introducem prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita si o lasam pana este bine coapta, facem testul cu scobitoarea.
Cand este gata, o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca, o pudram cu zahar si servim!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii