Zaharul,cacaoa,margarina si laptele se pun intr-o cratita pe foc pana se ingroasa putin ,dupa care se pune la racit,dar inainte se retine din aceasta compozitie o cana.Separat se bat albusurile spuna si se freaca bine galbenusurile.
Cand compozitia s-a racit se adauga galbenusurile(amestecand usor),faina(amestecand usor),praf de copt(amestecand usor),iar la final albusurile batute spuma(amestecand usor).Se aseaza compozitia in tava si se pune la cuptor la 160grade.
Dupa ce sa copt se intinde deasupra glazura ce s-a retinut.
Pofta mare!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii