Se dau prin razatoarele merele necuratate. Intr-un bol se amesteca merele impreuna cu: zaharul, faina, oule, esenta, zaharul vanilat, jumatate din unt, cacao pana se inegreste compozitia. Se amesteca bine pana se obtiune o compozitie omogena. Se adauga praful de copt stins cu putin otet. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu restul de unt se adauga compozitia si se baga la cuptorul preaincalzit la foc mic. Se mai incearca cu scobitoarea dupa vreo ora. Cand o scoateti presarati deasupra nuca de cocos si zahar vanilat. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii