Se pune la fiert margarina impreuna cu: zahar, lapte, cacao.
Din aceasta compozitie se opreste cateva linguri pt a acoperi prajitura la final cu un fel de glazura
Restul compozitiei se pune la racit,
Dupa care se adauga galbenusurile, unul cate unul apoi faina, praful de copt stins si albusurile batute spuma. Compozitia se coace intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
Cand este gata, se toarna peste ea glazura iar peste glazura se poate pune si putina dulceata de fructe
Pofta buna

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii