Intr-o cratita se pun la fiert apa cu zaharul, margarina si cacaua. Cand s-a topit margarina, se da deoparte cratita si se iau 20 de linguri din compozitie si se pune deoparte. In compozitia ce a ramas punem galbenusurile, faina si bicarbonatul. Se bat albusurile spuma tare, apoi se amesteca. Se coace in tava cam 40 minute, se incerca cu o scobitoare. In compozitia ce am oprit-o vom pune 2 linguri de cacao si o fierbem, apoi o punem peste prajitura scoasa din cuptor.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii