Se mixeaza bine oul cu zaharul, se adauga uleiul. laptele si gemul..Se mixeaza in continuare, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacaoa.
Compozitia se pune in taza tapetata cu hartie de copt(daca nu aveti cu putin ulei si faina).
Se coace la cuptor 30-35 min.
Facem glazura de ciocolata si deasupra putem sa punem ce dorim..(nuci, stafide..etc)
La glazura se amesteca ingredientele si se toarna peste negresa.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii