Ingrediente
100 g ton crud pasta (tocat)trebuie sa fie foarte proaspat,cateva felii de somon,1 cana orez fiert, ceapa verde sau praz ,sos de soia,nori taiat,wasabi ras.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
10 voturi
autor:
Ingrediente
100 g ton crud pasta (tocat)trebuie sa fie foarte proaspat,cateva felii de somon,1 cana orez fiert, ceapa verde sau praz ,sos de soia,nori taiat,wasabi ras.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
10 voturi
constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010
Merita incercat !
Vekas (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010
Da, un deliciu pentru amatorii de mancaruri japoneze.Mie, sincera sa fiu , nu imi place pestele crud,nici sushi, nici onigiri, nici altceva...preparat cu peste crud.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010
Un deliciu...
Redusa
15 min
10 voturi
mirey (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009
Cred ca o fi buna...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009
Un deliciu...
Florentina (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009
Imi pare rau pt cei care nu gasesc ingredientele necesare si nu pot prepara aceasta reteta^-^ "WASABI"=hrean "NORI"=sunt acele alge lungi si uscate care se folosesc la sushi^-^ o zi buna tuturor^-^
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009
Are ingrediente pe care noi nu le folosim si nici nu am auzit de ele(nori si wasabi), era bine sa fi explicat pt nestiutori, ar fi prins tare bine!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009
Este o reteta japoneza, mai greu de realizat de catre oricine.