Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja.
Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le taiem cubuletete, acoperindu-le cu cate un strat de zahar pentru a nu oxida (sau un pic de suc de lamaie).
Curatam si marul si la fel, il taiem, apoi adaugam apa, anasonul si scortisoara si fierbem 20-30 minute, apoi oprim focul si scurgem fructele fierte de sirop. Le punem intr-o cana inalta de plastic, le acoperim cu sirop si le dam bine la blender pana devin o pasta cremoasa. Adaugam si restul de sirop si punem din nou la fiert inca 10-15 minute.
Se toarna fierbinte in sticle si se strang dopurile bine. Se acopera cu un prosop gros si se lasa sa se raceasca in voie. Se serveste diluat cu apa minerala si are un gust divin!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii