Reteta de nectar de caise. Cum faci acasa reteta de nectar de caise fara conservanti.
Dupa multe incercari am reusit sa gasesc reteta de nectar de caise pe care mi-o doream. Sa fie aromat, dulce-acrisor, nu prea fluid, matasos si delicios.
Modul de preparare este extrem de simplu si se poate prepara cu orice fel de fructe de sezon.
Spalati caisele in cateva ape si lasati-le intr-o sita sa se scurga. Scoateti-le samburii si puneti-le intr-o oala incapatoare impreuna cu apa, zaharul si zeama de lamaie.
Fierbeti la foc domol vreo 15-20 de minute, cat sa se inmoaie caisele.
Cu un mixer verical maruntiti foarte bine compozitia pana devine fina si matasoasa, apoi transferati nectarul obtinut in sticle spalate si sterilizate corect.
Fierbeti la baie de abur vreo 30 de minute si lasati-le la racit in acelasi vas pana a doua zi. Apoi etichetati-le si asezati-le in camara. Spor la treaba!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii