Curatam ceapa, o tocam marunt.
Nautul il scurgem de zeama, dar nu toata.
Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam.
Intr-o tigaie incingem 3 linguri de ulei, punem jumatate din ceapa tocata, ciupercile si le innabusim 3-4 minute.
Adaugam jumatate de cana cu apa, sare, piper, busuiocul uscat si lasam sa scada la foc potrivit.
Spre final incorporam pasata de rosii si mai lasam 1 minut pe foc.
Incingem restul de ulei in alta tigaie, punem ceapa ramasa, dam focul la mic si o lasam sa se innabuseasca putin. Cand este gata, o tragem de pe foc si o lasam la racorit.
Nautul il punem intr-un blender cu ceapa innabusita, usturoiul curatat, putina sare, piper, mararul uscat, putina zeama de la naut si le facem ca o pasta.
Asezam nautul pe un platou, deasupra ciupercile si servim.
Pofta buna!
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii