Nautul se pune in apa rece si se lasa peste noapte.
A doua zi se scurge de apa si se pune intr-o craticioara la fiert, acoperit cu multa apa si putina sare.
Se fierbe circa 1-2 ore, al meu a fiert 1 ora jumatate, se scurge bine de apa in care a fiert si se da deoparte.
Intr-o alta craticioara punem ceapa tocata marunt, cu ulei de masline la calit. Adaugam si bucatiile de morcov si usturoiul strivit si acoperim cu putina apa sa fiarba cateva minute.
Se pune cubul maggi, nautul si se mai completeaza cu apa daca este nevoie, adaugam si condimentele si dovlecelul zucchini dat pe razatoare, lasam la foc mic circa 10 minute sa fiarba legumele.
La sfarsit se adauga smantana, se amesteca bine pana cand se omogenizeaza, se mai lasa 1-2 minute dupa care se poate servi.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii