Intr-un castron se bate grasimea vegetala cu zaharul pina se obtine o crema usoara.Se adauga si se amesteca oul,smintina si vanilia.Se combina faina cu praful de copt,bicarbonatul si sarea;se adauga treptat in mixtura cremoasa.Se acopera si se da la frigider cel putin o ora.
Se pune compozitia cu lingura pe tavi de copt unse,la distanta de 5 cm.Se coc timp de 7-8 min sau pina incep sa se rumeneasca.Se scot sa se raceasca pe gratar.
Pentru glazura,se topeste untul pina devine auriu;se adauga si se ameteca zaharul pudra,vanilia si apa cit sa capete o consistenta tartinabila.Se intinde glazura peste fursecurile reci.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii