Napolitana cu crema de zahar ars si nuci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua, 1pachet de margarina / unt, 1kg zahar, o farfurie adinca cu nuci tocate,
  • foi de napolitana

Mod de preparare

Se freaca ouale intregi cu 1/4 zahar, apoi se adauga untul si se freaca pina se face o pasta si apoi se adauga nucile tocate.

Separat se pune pe foc restul de zahar si se topeste apoi peste acesta se pune compozitia de mai sus si se amesteca pina se topeste zaharul.

Aceasta crema obtinuta se va pune pe foile de napolitana in 1 sau mai multe straturi dupa dorinta. Se serveste imediat sau dupa ce a capatat consistenta.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise