- Ceapa se caleste pana devine aurie, se adauga maruntaiele taiate cuburi, se calesc foarte putin, se laa la racit.
- Painea taiata cuburi, se inmoaie in supa
- Ouale se bat, se condimenteaza
Se incorporeaza toate ingredietele pregatite, se asaza intr-o cratita unsa cu unt, se unge cu putin ou (pastrat din cel batut) si se asaza pe baie de abur,pana se incheaga. Se lasa sa se raceasca putin si se rastoarna pe o farfurie intinsa. Se serveste ca garnitura la friptura.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii