Umplutura: se face o compozitie din carnea macinata, usturoiul zdrobit, un praf de sare de mare, un praf piper, boia, chimion si pesmet, se amesteca bine pina devine o pasta omogena.
Se ia muschiuletul, se face o incizie in mijlocul lui si cu multa atentie se trage pe un tub de umplut cirnaţii montat la masina de macinat carne, apoi cu multa grija se umple muschiuletul cu compozitia de carne macinata.
Cind este gata umplut, se freaca muschiuletul pe exterior cu boia, piper, praf de sare de mare si se unge bine cu ulei de masline.
Se ruleaza pe o folie de aluminiu bine unsa si se tine la cuptorul bine incins 45 min.
Se serveste cu garnitura de legume ori cu pireu de cartofi.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii