-Muschiul se sterge bine dupa spalare cu hartie de bucatarie,se aseaza intr-o tava acoperit de morcovul si ceapa taiate impreuna,rosmarin,usturoi ulei sare si piper;
Se introduc in cuptorul cald 180°C timp de 1 ora ,iar dupa 10 minute adaugam vinul alb;
Cand s-a copt se scoate carnea iar sosul se mixeaza bine in robotul de bucatarie adaugam 100ml smantana ,omogenizam si servim alaturi de carnea feliata
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii