Se curata muschiuletul, se spala si se sterge de apa, se unge cu mustarul amestecat cu uleiul de masline si se trece prin amestecul de condimente. Amestecul se prepara in felul urmator, toate ingredientele, inclusiv ierburile aromate, uscate, se zdrobesc fin intr-un mojar sau se macina foarte fin. Aveti grija sa cuprinda toata carnea, apoi se aseaza int-o tava cu hartie de copt, unsa cu putin ulei de masline si se impacheteaza. Se coace in cuptorul incalzit 40-50 minute, apoi se descopera si se lasa pana ce se rumeneste. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa cca 5 min, apoi se scurge de apa si se pune in blender. Adaugam usturoiul pisat, untul si lasam ca blenderul sa-si faca treaba. Spre final adaugam smantana si condimentam cu sare si piper dupa gust. Serviti alaturi de piureul de spanac si sosul lasat de carne, este delicios! Pofta mare!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii