Muschiuletul de porc se spala si apoi se cresteaza in cateva locuri avand grija sa nu taiem pana jos carnea.Asezam muschiuletul pe o folie de aluminiu .
Condimentam carnea cu sare si piper dupa gust si il ungem bine cu un amestec preparat din cateva linguri de iaurt si cativa catei de usturoi zdrobiti.In fiecare taietura facuta punem cate o felie de rosie , una de kaizer si una de branza.Presaram marar si rozmarin .Imbracam bine muschiuletul in folia de aluminiu si apoi dam la cuptor pentru circa 45 min.dupa care desfacem usor folia si mai lasam 20-30 min. la cuptor pentru o buna rumenire.Servim alaturi de o garnitura de piure de cartofi .

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii